De Grote Prijs van Leidsche Rijn 2018 - meld je aan!

De Grote Prijs van Leidsche Rijn, dé bandwedstrijd vol jong en aanstormend talent, staat weer voor de deur. In twee zinderende voorrondes strijden beginnende bands met elkaar om die felbegeerde plek in de finale. Er zijn fantastische muziekprijzen te winnen. Bands die je voorgingen zijn inmiddels al jaren actief in het Utrechtse clubcircuit en hebben inmiddels de nodige podiumervaring.
Dus waar wacht je nog op? Meld je aan vóór 26 oktober 2018 bij KLUB19.

 

De Vrijstaat Kunstacademie: ook voor jongeren

 

“Kunst maken is veel meer dan tekenen en schilderen alleen.” 

Op De Vrijstaat KunstAcademie maken kinderen en jongeren (9-15 jaar) kennis met veel verschillende kunstvormen, materialen en technieken, ideeën en kunstenaars.

In de werkplaats werk je intensief samen met verschillende kunstenaars. Zo leer je hoe zij werken, wat zij belangrijk vinden en wat hun inspiratiebronnen zijn. Alle kunstenaars hebben werk dat past bij de belevingswereld van kinderen en hebben er plezier in om hun kennis te delen en hun vak aan kinderen door te geven.

Je geeft je op voor een heel seizoen (september-juli) en werkt met drie verschillende kunstenaars. Ieder blok is anders en je werkt steeds verder aan het ontwikkelen van je eigen kunstenaarschap. Check hier voor meer info.

Vrijstaat Kunstvakantieweek

Tijdens de Vrijstaat Kunstvakantieweek werken kinderen en jongeren (9-16 jaar) samen met kunstenaars toe naar een openbare presentatie. In augustus 2018 was het thema Nomaden; een week lang hard werken die uitmondde in een driedaags festival vol dans, muziek, theater en onvervalste kofferbakkunst, hardewerkende bevlogen kinderen en jongeren, enthousiaste bezoekers en zo nu en dan een spatje regen. Klik hier voor een uitgebreide terugblik.

De 12+ groep werkte met De Dansers aan een spectaculaire dansperformance op het Berlijnplein.

KLUB19

KLUB19 is de online community voor jongeren die wonen/naar school gaan in Leidsche Rijn of Vleuten-De Meern, die geinteresseerd zijn in muziek, dans, theater, games, nieuwe media en meer! Kijk op de KLUB19 facebook voor het laatste nieuws!
 

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Koop kaartjes